Stiri

 • Originea si existenta ingerilor
  Originea si existenta ingerilor

  07 Noiembrie 2012

  Ca si intreaga creatie, ingerii sunt creati de Dumnezeu, din nimic, nu din ceva preexistent si nici din fiinta lui Dumnezeu. Biserica invata ca, mai inainte de toate, Dumnezeu a creat din nimic, numai prin cugetarea Sa, toate puterile ceresti

 • Frica de Dumnezeu
  Frica de Dumnezeu

  09 Octombrie 2012

  Pacatosii nu renunta la faradelegile lor si nu vor sa dobandeasca virtuti pentru ca nu se tem de Dumnezeu. Cine nu se teme de Dumnezeu, acela este gata sa faca orice rau: lui nu ii este teama sa omoare un om, socoteste chiar ca aceasta este o fapta

 • Biserica este o mare iubire
  Biserica este o mare iubire

  26 Septembrie 2012

  Biserica - si cand vorbesc de Biserica inteleg Biserica Ortodoxa - este o mare iubire. Nu poate cineva sa intre in Biserica numai pentru ca a fost convins cu argumente rationale, pentru ca i-a dovedit cineva ceva intr-un anume fel.

 • Nasterea Maicii Domnului
  Nasterea Maicii Domnului

  04 Septembrie 2012

  Crestinii ortodocsi praznuiesc Nasterea Maicii Domnului pe 8 septembrie. Cunoscuta in popor ca Sfanta Maria Mica, este primul praznic al anului bisericesc care incepe la 1 septembrie.

 • Rugaciune catre Maica Domnului
  Rugaciune catre Maica Domnului

  04 Septembrie 2012

  O!, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor celor de sus, Imparateasa cerului si a pamantului, atotputernica, aparatoarea si taria noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi nevrednicii robii tai.